О Meni

Voditelj svih vrsta programa u najboljim godinama za svoje doba i u najboljem dobu za svoje godine. Prošao kroz mnogo životnih faza i obavljao desetak različitih poslova dok se nisam skrasio tamo gde mi je mesto.

Nakon završetka fakulteta za prirodnu medicinu magistrirao na temu „Terapijsko jahanje“ i doktrorirao na temu „Uticaj životina na ljude„u  The Center for Natural Studies

Đorđe Tarakčija

Dr Đorđe Tarakčija

 Napravio sam bezbroj emisija na veoma veliki broj tema: politika, zdravstvo, medicina, kultura, sport, veterina, poljoprivreda i još mnogo drugih po potrebi. Pored prirodne medicine kojom se bavim kosultativno specijalnost mi je animacija publike i gostiju u letovalištima i zimovalištima, kao i na zabavama i svečanostima svih vrsta.

Tu podrazumevam program za decu i odrasle u vidu raznih aktivnosti. Sa decom u prepodnevnim časovima takmičenja u svim sportovima i drugo, a u večernjim prvi deo je posvećen najmlađima, a drugi odraslima gde mogu na veoma nesvakidašnji način da se iskažu u mnogim oblastima i istaknu sopstvenu kreativnost, talenat i snalažljivost (pevanje, igra – ples, razne igre za odrasle, veštinama, glumi, imitacijama, recitovanjem itd.) Ovo sam uspešno radio u mnogim letovalištima na Jadranu. Takođe radim animaciju na skupovima grupa građana i udruženja gde su veoma interesantne tombole na moj način. Na raspolaganju sam za svaki vid saradnje.

Savezni sudija sam u konjičkom sportu gde sam sudio sva konjička takmičenja i vodio program, kao i na ostalim sportskim manifestacijama. Kada bih pisao još o sebi, možda bih nekoga nasmejao, a nekoga rasplakao.

Zato vas pozivam na saradnju pa da se zajedno smejemo, jer kod mene je plač nepoželjna pojava.